QS CARE

Slaap- en gezondheidsmonitor voor ouderenzorg

Over

QS2 Care

De Emfit hardware (Product) en webapplicatie (Dienst) samen vormen een algemeen welzijnsproduct dat bedoeld is om de invloed van vrijetijdsactiviteiten op de slaapkwaliteit en de voortgang van herstel bij een gezonde gebruiker te volgen.

Het is geen medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om te worden gebruikt voor diagnose of bewaking van ziekte of andere aandoeningen, of onderzoek van een fysiologisch proces.

Emfit’s QS2+CARE™ is geen product van Abilia, maar van Emfit Ltd. Het is een real-time monitor voor het verlaten en gebruiken van het bed evenals bewegingsactiviteit tracking van gezondheidsgegevens. Het verbetert de resultaten van ouderenzorg en verlaagt de kosten.

In de ouderenzorg worden we momenteel geconfronteerd met vele uitdagingen. Een op vijf vallen veroorzaakt ernstig letsel zoals gebroken heup of hoofdtrauma. QS2+CARE biedt real-time gegevens en meldingen om vallen te helpen beperken.

Het is vaak moeilijk om veranderingen in de gezondheid van een bewoner op te merken, zeker bij hen met geheugenproblemen. Door de hartslag in rust, ademhalingssnelheid, variatie in hartritme en bewegingsactiviteit bij te houden, helpt veranderingen in gezondheid op te merken, zodat vroegtijdige interventie plaats kan vinden.

Het verplegend personeel in de nacht heeft vaak een enorme werklast die kan bijdragen aan stress, een endemisch probleem dat kan leiden tot werkgerelateerd ziekteverlof, gezondheidsproblemen en een afname van de efficiëntie. De real-time informatie die door QS2+CARE wordt verstrekt, helpt om de stress en werklast van verpleegkundigen te verminderen.

Klik hier voor de folder 

Uitleg

Hoe het werkt

  • De eigen gepatenteerde sensortechnologie van Emfit is supergevoelig en maakt plaatsing zelfs onder een dikke matras mogelijk.
  • Het self-biased elektro-actieve materiaal verstoort de slaap niet.
  • Plaatsing onder het matras en duurzame constructie zorgen voor een lange levensduur zonder de noodzaak van regelmatige vervanging.
  • Er hoeft niets aan of uit te worden gezet, of op het lichaam te worden bevestigd.
  • Automatisch en autonoom meten. Apparaat heeft een eigen processor en geheugen – geen telefoon nodig! Geen batterijen hoeven te worden vervangen of opgeladen.
De Emfit producten worden in Nederland gedistribueerd door:
QuoVadis Nederland BV​
Hulp bij
Een op de vijf valpartijen kan leiden tot ernstige verwondingen, zoals een gebroken heup of hoofdtrauma.
Hulp bij
Het is vaak moeilijk om veranderingen in de gezondheid van een bewoner te detecteren, vooral die met geheugenproblemen.
Hulp bij
Het verplegend personeel in de nacht heeft vaak een enorme werklast die kan bijdragen aan stress, een endemisch probleem dat kan leiden tot werkgerelateerd ziekteverlof, gezondheidsproblemen en een afname van de efficiëntie.
DISCLAIMER
QS+CARE IS GEEN MEDISCH APPARAAT. HET IS NIET BEDOELD VOOR HET BEWAKEN OF DIAGNOSTISEREN VAN EEN ZIEKTE OF AANDOENING.