Onafhankelijk leven

Meer veiligheid thuis door discreet volgen van slaaproutines

Pluspunten / 01

Voor wie

  • Zorgverleners of familieleden in staat stellen om de bedroutines en slaapgewoonten van ouderen te volgen. Vooral nuttig wanneer de gebruiker zelfstandig of zonder toezicht leeft.
  • Het volgen van de slaaphoeveelheid en slaapkwaliteit, hart- en ademhalingsfrequentie, hartslagvariabiliteit en bewegingsactiviteit kan vroegtijdige interventie bij een verandering in de gezondheid mogelijk maken.

DISCLAIMER: QS+CARE IS GEEN MEDISCH APPARAAT. HET IS NIET BEDOELD VOOR HET BEWAKEN OF DIAGNOSTISEREN VAN EEN ZIEKTE OF AANDOENING.

Ervaringen / 02

Ervaringen van gebruikers

Ik ga elke avond tussen 9 en 11 uur naar bed. Ik ben bang om te vallen en niet om hulp te kunnen bellen. Ik heb Emfit zo ingesteld dat mijn kinderen op de hoogte worden gebracht als ik dan nog niet in bed ben.

 

Mijn vader gebruikt de badkamer minstens één keer per nacht en ik vrees dat hij kan uitglijden en vallen. Mijn Emfit stuurt me een melding als hij te lang uit bed is geweest.

 

 

Berichtgeving / 03

Pushberichten via de app:

  • ’s Avonds als de gebruiker niet gaat slapen in het gebruikelijke tijdvenster
  • ’s Ochtends als de gebruiker het bed niet verlaat in het normale tijdvenster
  • Gedurende de nacht wanneer de gebruiker niet in bed terugkeert binnen de vooraf ingestelde vertraging
  • De gebruiker ligt in bed, maar draait of beweegt gedurende een bepaalde periode niet
Overzicht / 04

Volledig overzicht van de oplossing

Bebruik / 05

Beoogd gebruik

De QS + CARE is bedoeld voor het evalueren van de impact van dagactiviteiten op herstel en slaapkwaliteit en bij het volgen van bed verlaten en bezetting voor val- en zwerfpreventie. In dit beoogde gebruik is het geen medisch hulpmiddel en de gegevens zijn niet bedoeld om te worden gebruikt voor de diagnose of bewaking van een ziekte of andere aandoeningen.